REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Apple Pay komt binnenkort naar België

AppleApple Pay, de mobiele betaaldienst van de Amerikaanse technologiereus, wordt binnenkort gelanceerd in België. De primeur is voor klanten van BNP Paribas Fortis, meldt De Tijd.

14 reacties

 • Georges Vande Velde

  3 jaar geleden
  Applepay voor klanten van BNP Parisbas fortis ? Welke voorrechten heeft deze bank wel ? Dat ze de mensen het meeste geld aftroggelen ???
 • Patrick Coulier

  3 jaar geleden
  @Laetitia Dubois: Payconiq werd maar opgericht in 2015 een jaartje nadat Apple hun systemm Apple Pay aankondigde. Hoe kunnen ze dan de eerste zijn? De feiten hebben ook hun rechten ;-)
 • Laetitia Dubois

  3 jaar geleden
  @Patrick Coulier, ik had het ook over Belgie, maar zelf wereld gezien waren ze niet de eerste, Payconiq was hun bvb voorbij en is groter dan ApplePay, maar vooral het is niet aan 1 systeem gebonden.
 • Patrick Coulier

  3 jaar geleden
  @Laetitia Dubois: ApplePay werd gelanceerd in oktober 2014 en was 1 van de eerste zoniet de eerste. Dat Belgie heel laat is met de introductie, ligt meer aan de afwachtende bange houding van de Belgische banken...
 • Tom Keung

  3 jaar geleden
  De app van belflius is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk en geen KOSTEN voor de handelaar.
 1. Apple verdedigt nieuwe fotoscansoftware voor kindermisbruik: “Verkeerd begrepen”
  7

  Apple verdedigt nieuwe fotoscan­soft­wa­re voor kindermis­bruik: “Verkeerd begrepen”

  De nieuwe software van techgigant Apple die moet controleren of gebruikers afbeeldingen van kindermisbruik op hun telefoon hebben, is "over het algemeen verkeerd begrepen", stelt Apple-softwaretopman Craig Federighi in een gesprek met zakenkrant Wall Street Journal. Volgens Federighi zijn de systemen van Apple niet minder veilig of vertrouwelijk als de veelbesproken software gebruikt wordt.

iHLN