REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Apple Pay komt binnenkort naar België

AppleApple Pay, de mobiele betaaldienst van de Amerikaanse technologiereus, wordt binnenkort gelanceerd in België. De primeur is voor klanten van BNP Paribas Fortis, meldt De Tijd.

14 reacties

 • Georges Vande Velde

  3 jaar geleden
  Applepay voor klanten van BNP Parisbas fortis ? Welke voorrechten heeft deze bank wel ? Dat ze de mensen het meeste geld aftroggelen ???
 • Patrick Coulier

  3 jaar geleden
  @Laetitia Dubois: Payconiq werd maar opgericht in 2015 een jaartje nadat Apple hun systemm Apple Pay aankondigde. Hoe kunnen ze dan de eerste zijn? De feiten hebben ook hun rechten ;-)
 • Laetitia Dubois

  3 jaar geleden
  @Patrick Coulier, ik had het ook over Belgie, maar zelf wereld gezien waren ze niet de eerste, Payconiq was hun bvb voorbij en is groter dan ApplePay, maar vooral het is niet aan 1 systeem gebonden.
 • Patrick Coulier

  3 jaar geleden
  @Laetitia Dubois: ApplePay werd gelanceerd in oktober 2014 en was 1 van de eerste zoniet de eerste. Dat Belgie heel laat is met de introductie, ligt meer aan de afwachtende bange houding van de Belgische banken...
 • Tom Keung

  3 jaar geleden
  De app van belflius is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk en geen KOSTEN voor de handelaar.
 1. Face ID op iPhone 13 werkt niet meer bij onofficiële schermvervanging

  Face ID op iPhone 13 werkt niet meer bij onoffi­ciële schermver­van­ging

  Als het scherm van een iPhone 13 wordt vervangen door een derde partij die geen officiële bevoegdheid heeft van Apple, dan werkt de Face ID niet meer. Dat concludeert YouTuber Phone Repair Guru na eigen experimenten en wordt aan Tweakers bevestigd door iFixit, een bekende doe-het-zelf reparatiewebsite rond technologie. De stap bemoeilijkt reparaties van iPhone 13, omdat de gezichtsscanner voor veel mensen een belangrijke functie van een iPhone is.
 2. “Apple geeft fout van Touch Bar toe”: onze expert over nieuwe MacBook Pro met notch, eigen chip en opnieuw poorten
  Play

  “Apple geeft fout van Touch Bar toe”: onze expert over nieuwe MacBook Pro met notch, eigen chip en opnieuw poorten

  De nieuwe modellen van de MacBook Pro hebben nu eveneens een notch - de uitsparing bovenaan het scherm - maar toch vooral eigen chips van Apple zelf als het kloppende hart van de premium laptops. En ook de functietoetsen en poorten zijn terug van weggeweest, waarmee Apple eigenlijk toegeeft dat de introductie van de Touch Bar niet hun beste zet was. Goed nieuws allemaal, vindt ook Wall Street: het aandeel van Apple steeg na de presentatie gisteren met 1,2 procent.

iHLN