De nieuwe padelvelden in Mortsel, zowel binnen als buiten.
Volledig scherm
De nieuwe padelvelden in Mortsel, zowel binnen als buiten. © Klaas De Scheirder

Voortaan ook zes padelvelden in Mortsel

MORTSELHet erg populaire padel begint zich ook in de Antwerpse zuidrand te manifesteren. Na onder andere AartselaarEdegem en Boechout springt ook de stad Mortsel op de kar. Padel Sporthaven opende zaterdag officieel de deuren met drie overdekte en drie openlucht padelvelden op Sportlandschap aan Gasthuishoeven.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Kan Beerschot Jan Van den Bergh recupereren voor duel tegen Genk? “Pas vrijdag of zaterdag test ik hoever ik sta”
  Voetbal 1A

  Kan Beerschot Jan Van den Bergh recupere­ren voor duel tegen Genk? “Pas vrijdag of zaterdag test ik hoever ik sta”

  Beerschot ontvangt zondag Racing Genk en het is afwachten of sterkhouder Jan Van den Bergh (27) speelklaar geraakt voor die partij. Pas in laatste instantie zal moeten blijken of de verdediger voldoende hersteld is van het adductorenletsel dat hij tegen Seraing opliep. “Ik hoop natuurlijk dat ik fit raak, maar durf op dit moment niets te voorspellen”, zegt Van den Bergh.