Matthias De Brouwer met zijn Vjeu Djeu-foodbox.
Volledig scherm
Matthias De Brouwer met zijn Vjeu Djeu-foodbox. © RV

Vleesrestaurant Vjeu Djeu levert zijn foodboxen nu ook in heel Vlaanderen

MORTSELNormaal mag Vjeu Djeu vanaf 8 mei opnieuw openen, maar in tussentijd breidt het Mortselse restaurant zijn gekende foodboxen uit van de regio tot heel Vlaanderen. De verplichte sluiting wakkerde de creativiteit aan en in de eerste week gingen er al meer dan 150 pakketten de deur uit.

 1. Antwerpse horeca-ondernemers investeerden 6.000 euro in plexi-schermen: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”
  ANTWERPEN

  Antwerpse horeca-onderne­mers investeer­den 6.000 euro in plexi-scher­men: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”

  Raphael Helsmoortel en Serge Frank, de drijvende krachten achter vijf restaurants op het Antwerpse Zuid en de catering van zowel Plein Publiek in Antwerpen als Brussel, is niet te spreken dat hij geen plexischermen op zijn terrassen mag plaatsen zodat klanten dichter bij elkaar kunnen zitten. “Ze hebben zeven maanden de tijd gehad om horeca-protocollen te schrijven en nog geen 24 uur voor heropening komen ze met deze bom van jewelste?”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”