Tot nu toe bleef Mortsel gespaard van grotere corona-uitbraken in scholen maar nu moet de Parkschool toch nog dicht.
Volledig scherm
Tot nu toe bleef Mortsel gespaard van grotere corona-uitbraken in scholen maar nu moet de Parkschool toch nog dicht. © Benoit De Freine

Vierhonderd leerlingen Parkschool krijgen wisser in de neus: “We verwachten dat er nog besmettingen zullen bijkomen”

MORTSELMet een vaccinatiesnelheid die al even op dreef is en de ziekenhuisopnames die al enkele dagen dalen, lijkt het einde van de tunnel in zicht. Maar dat blijkt niet in Mortsel, waar de Parkschool woensdagavond besloot te sluiten na zes besmettingen. De vierhonderd leerlingen worden donderdagnamiddag allemaal getest.

  1. Griet, Joeri, Arnout en Janne zijn de béste buren van Mortsel: “Ze houden met z’n allen een oogje in het zeil bij buurman Jos (95)”
    MORTSEL

    Griet, Joeri, Arnout en Janne zijn de béste buren van Mortsel: “Ze houden met z’n allen een oogje in het zeil bij buurman Jos (95)”

    Die ene buur waar je op eender welk moment bij terecht kan en altijd klaar staat om te helpen. Het is die persoon waar de stad Mortsel dit jaar opnieuw naar op zoek ging voor de verkiezing Beste Buren. Dit jaar gaat het niet om één persoon maar om een heel gezin. “Griet, Joerie, Arnout en Janne van Steenakker staan altijd paraat om hun buurman, weduwnaar Jos (95), te helpen.”