De basisschool van de Parkschool blijft zeker gesloten tot maandag 10 mei.
Volledig scherm
De basisschool van de Parkschool blijft zeker gesloten tot maandag 10 mei. © Benoit De Freine

Vierhonderd leerlingen in quarantaine door zes besmettingen in Mortselse Parkschool

MORTSELZes leerlingen uit verschillende klassen van het lager onderwijs van de Mortselse Parkschool hebben positief getest op het coronavirus. De vierhonderd andere leerlingen moeten in quarantaine en worden donderdag op de school getest, die gesloten blijft tot maandag 10 mei. De kleuters zijn wel nog welkom en ouders hoeven niet mee in quarantaine.

 1. School is Cool speelt na anderhalf jaar nog eens een thuismatch: “Antwerpen is dEUS gewoon, probeer daar maar eens aan te tippen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  School is Cool speelt na anderhalf jaar nog eens een thuismatch: “Antwerpen is dEUS gewoon, probeer daar maar eens aan te tippen”

  Een nieuw album uitbrengen nét voor corona toeslaat, het overkwam School is Cool anderhalf jaar geleden. De band kon de draad van het ‘verloren’ album nog maar net terug oppikken of er zit al een nieuwe langspeler in de pijplijn. Maar eerst nog een passage donderdag in de Roma, eindelijk nog eens in hometown Antwerpen. “Dankzij onze nieuwe bezetting zit er meer gevoel dan ooit in onze muziek, een echte eighties-sound met plastieken gitaarsolo’s en enorm veel drama.”
 2. 19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishingbende en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”
  Blankenberge/Antwerpen

  19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishing­ben­de en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”

  19 zogenaamde ‘money mules’ of ‘geldezels’ hebben zich voor de rechter moeten verantwoorden, omdat ze hun bankkaart en pincode hebben uitgeleend aan een phishingbende. Via hun rekening werd in totaal bijna 200.000 euro witgewassen. Onder de beklaagden ook een vader en zoon uit Blankenberge en moeder en dochter uit Antwerpen. “Ze is in haar wanhoop op het voorstel van de bende ingegaan”, stelde de advocate van de moeder.