Zo ziet het stadhuis er momenteel uit aan de binnenkant.
Volledig scherm
Zo ziet het stadhuis er momenteel uit aan de binnenkant. © rv

VIDEO. Zo ziet de binnenkant van het stadhuis er momenteel uit: “Najaar 2023 wordt lintje geknipt”

MORTSEL“Aan de buitenkant is er misschien niet veel van te zien, maar er is heel hard gewerkt aan het huis van en voor de Mortselaars.” Het is stadsarchitect Joachim Walgrave aan het woord. In een filmpje geeft hij een update van de verbouwingen aan het stadhuis en gunt hij de Mortselaar een blik binnenin. “Alles goed gaat kunnen we het stadhuis najaar 2023 eindelijk terug openen.”

 1. Nieuwe plannen voor zorgcampus Meerminne, welzijnsdiensten verhuizen naar nieuw stadhuis: “Afbraak en heropbouw blijft enige optie”
  PREMIUM
  MORTSEL

  Nieuwe plannen voor zorgcampus Meerminne, welzijns­dien­sten verhuizen naar nieuw stadhuis: “Afbraak en heropbouw blijft enige optie”

  Oppositiepartij Groen legde deze week op de raad van maatschappelijk welzijn het bestuur het vuur aan de schenen in verband met zorg- en welzijnscampus Meerminne. De plannen van het bestuur werden afgelopen zomer vernietigd door de provincie. “De stad hield geen rekening met het ruimtelijk uitvoeringsplan en met de omwonenden, er zijn jaren tijd én geld verloren.”
 2. Sluiswachter Kris Goossens spoorloos na nieuwjaarsreceptie in Lotto Arena: Port of Antwerp-Bruges doet oproep
  Antwerpen

  Sluiswach­ter Kris Goossens spoorloos na nieuwjaars­re­cep­tie in Lotto Arena: Port of Ant­werp-Bru­ges doet oproep

  Brug- en sluiswachter Kris Goossens is in de nacht van vrijdag op zaterdag niet meer thuisgekomen na een nieuwjaarsreceptie. Volgens zijn collega’s en werkgever vertrok hij uit de Moose Bar Antwerpen richting Schoten om 4.15 uur, maar ontbreekt daarna van hem ieder spoor. Zijn collega’s lanceren nu een oproep voor eender wie iets van Kris heeft opgevangen.