Zo ziet het stadhuis er momenteel uit aan de binnenkant.
Volledig scherm
Zo ziet het stadhuis er momenteel uit aan de binnenkant. © rv

VIDEO. Zo ziet de binnenkant van het stadhuis er momenteel uit: “Najaar 2023 wordt lintje geknipt”

MORTSEL“Aan de buitenkant is er misschien niet veel van te zien, maar er is heel hard gewerkt aan het huis van en voor de Mortselaars.” Het is stadsarchitect Joachim Walgrave aan het woord. In een filmpje geeft hij een update van de verbouwingen aan het stadhuis en gunt hij de Mortselaar een blik binnenin. “Alles goed gaat kunnen we het stadhuis najaar 2023 eindelijk terug openen.”

  1. Nieuwe plannen voor zorgcampus Meerminne, welzijnsdiensten verhuizen naar nieuw stadhuis: “Afbraak en heropbouw blijft enige optie”
    PREMIUM
    MORTSEL

    Nieuwe plannen voor zorgcampus Meerminne, welzijns­dien­sten verhuizen naar nieuw stadhuis: “Afbraak en heropbouw blijft enige optie”

    Oppositiepartij Groen legde deze week op de raad van maatschappelijk welzijn het bestuur het vuur aan de schenen in verband met zorg- en welzijnscampus Meerminne. De plannen van het bestuur werden afgelopen zomer vernietigd door de provincie. “De stad hield geen rekening met het ruimtelijk uitvoeringsplan en met de omwonenden, er zijn jaren tijd én geld verloren.”