Het boek 'Verdriet is niets anders dan vloeibare liefde'
Volledig scherm
Het boek 'Verdriet is niets anders dan vloeibare liefde' © rv

Troostteksten voor familie overleden bewoners Meerminnehof gebundeld in boek

MORTSELWoonzorgcentrum Het Meerminnehof heeft het virus relatief goed kunnen tegenhouden sinds het begin van de pandemie maar zoals elk jaar moest er ook afscheid genomen worden van enkele bewoners. De familieleden kregen de kans om troostteksten te laten schrijven die nu gebundeld zijn in een boek.

 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  8

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. De nieuwe ‘pechjeugdbeweging’ van het land? Da’s KSA Mortsel: na modderstroom vorige zomer, nu uitbraak van norovirus
  MORTSEL

  De nieuwe ‘pechjeugd­be­we­ging’ van het land? Da’s KSA Mortsel: na modder­stroom vorige zomer, nu uitbraak van norovirus

  Beleven we - net als vorig jaar - opnieuw een horrorzomer voor jeugdbewegingen? Na de ‘pechscouts’ Oosterveld uit Wilrijk zit het ook voor KSA Mortsel – opnieuw – niet mee. Nadat hun kamp vorig jaar letterlijk in het water viel, moesten de honderd leden ook dit jaar vroegtijdig naar huis door een uitbraak van het norovirus. “De helft van het kamp werd plots misselijk.”
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.