Strijkkwartet Arco Brillante.
Volledig scherm
Strijkkwartet Arco Brillante. © Arco Brillante

Strijkkwartet Arco Brillante trapt negende seizoen Mortsel-Dorp Concerten af

MORTSELMidden oktober start het negende seizoen van de Mortsel-Dorp Concerten in de Sint-Benedictuskerk. Er valt meteen een jubileum te vieren: het Strijkkwartet Arco Brillante mag het 25ste concert voor zijn rekening nemen.

 1. Koningin Mathilde bezoekt patiënten revalidatiecentrum: “Het leven herwinnen is een gunst. Te weten hoe, is een kunst”
  EDEGEM

  Koningin Mathilde bezoekt patiënten revalida­tie­cen­trum: “Het leven herwinnen is een gunst. Te weten hoe, is een kunst”

  Hoog bezoek ter ere van de tiende verjaardag van revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem. Koningin Mathilde kwam het jubileum mee vieren en werd ondergedompeld in de erg innovatieve wereld van revalidatie na fysieke en cognitieve stoornissen. “Toen ik hier aankwam na mijn ongeval, kon ik niks. Ik was een hopeloos geval, nu kan ik weer alles en ben ik op zoek naar een job.”
 2. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

  Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”