Peter Spruyt (55) aan zijn woning in Schoten nadat hij in juli de rechtszaak gewonnen had tegen de stad.
Volledig scherm
Peter Spruyt (55) aan zijn woning in Schoten nadat hij in juli de rechtszaak gewonnen had tegen de stad. © Benoit De Freine

Stad gaat in beroep tegen uitspraak arbeidsrechtbank in zaak Peter Spruyt

Het stadsbestuur van Mortsel gaat in beroep tegen de beslissing van de Antwerpse arbeidsrechtbank in de zaak tegen voormalig stadsarbeider en vakbondsafgevaardigde Peter Spruyt. Die werd in 2017 met dringende redenen ontslagen na herhaaldelijke werkweigering. Spruyt won deze zomer de zaak en de stad werd schuldig bevonden aan onrechtmatig ontslag en syndicale discriminatie.

2 reacties

 • Marco Maerten

  3 jaar geleden
  De schaamte voorbij..als inwoner van Mortsel trek ik nu wel definitief mijn conclusies hoe ook hier NVA te werk gaat..
 • paul stockmans

  3 jaar geleden
  zegt Goele Custers (N-VA), schepen voor personeelszaken. “Wij hopen de arbeidsrechtbank met nieuwe argumenten en stukken te overtuigen. De schepen voor personeelszaken zou moeten weten dat de zaak behandelt zal worden door het Hof, die dan een arrest zal vellen, en geen uitspraak !
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.