Maquette van de toekomstige site van De Perenpit.
Volledig scherm
Maquette van de toekomstige site van De Perenpit. © rv

Site De Perenpit wordt omgevormd tot woonproject, Groen hekelt gebrek aan participatie

Het is definitief duidelijk wat er met de site van de voormalige kleuterschool De Perenpit gaat gebeuren. Het stadsbestuur gaat voor een stadsinbreiding met een cohousingproject en 26 woningen. Een derde van de site zal dienst doen als buurtpark. Oppositiepartij Groen had gehoopt op meer gemeenschappelijke ruimte en hekelt dat het stadsbestuur niet naar de wensen van de buurtbewoners luisterde.

  1. Bertje van Hof van Rieth tapt zondag na 41 jaar laatste pint en kookt laatste dagschotel: “Triest dat ik klanten niet één voor één kan bedanken voor het vertrouwen”
    Mortsel

    Bertje van Hof van Rieth tapt zondag na 41 jaar laatste pint en kookt laatste dagschotel: “Triest dat ik klanten niet één voor één kan bedanken voor het vertrouwen”

    Bertje Wuyts van taverne Hof van Rieth sluit zondag definitief de deuren, en dat iets vroeger dan verwacht. Midden november was ze sowieso van plan te stoppen, maar de tweede lockdown voor de horeca vervroegt het stopzetten. “Het is vooral spijtig voor de klanten want ik had ze graag één voor één allemaal bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid”, zegt Bertje. De inboedel wordt verkocht.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement