Het ingestorte schoolgebouw op het Nieuw Zuid, één jaar geleden.
Volledig scherm
Het ingestorte schoolgebouw op het Nieuw Zuid, één jaar geleden. © Photo News

PVDA eist maatregelen tegen sociale dumping bij bouwwerven van de stad

MORTSELPVDA Mortsel wil dat het stadsbestuur strikte sociale clausules oplegt voor bouwwerken waar de stad bij betrokken is om sociale dumping uit te sluiten en de veiligheid op de werf te garanderen. De vraag komt er na de herdenking van de ramp op Nieuw Zuid in Antwerpen, één jaar geleden. Ook de stad Mortsel werkt voor bouwprojecten met de aannemer van die ingestorte school.

  1. Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”
    Play
    ANTWERP PRIDE

    Liliane Saint-Pier­re wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

    Spannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”