14 oktober 2006. Beveren verslaat Lierse met 1-0
Volledig scherm
PREMIUM
14 oktober 2006. Beveren verslaat Lierse met 1-0 © BELGA

PORTRET. Mediamaker Terry Verbiest op 66-jarige leeftijd overleden: “Tijdens zijn hele leven was hij nooit onopvallend”

Mortsel/TienenJournalist en mediafiguur Terry Verbiest (66) is gisteren na een lange ziekenhuisopname overleden. Een steunbeer van VTM, veel beluisterd radiomaker bij Radio 1 en papa van twee tienerzonen. Een portret van een man die elke functie in de media bekleedde, en voor wie het altijd beter kon: “Op de universiteit was hij de eerste die op de barricade stond om met de proffen te discussiëren.” 

  1. Reggae-hiphop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperiode van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Reg­gae-hip­hop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperi­o­de van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”

    “Wah, waaaah, wah was da?” Het klinkt wellicht nog bekend in de oren van iedereen in en rond de Koekenstad die zich de afgelopen decennia met reggae en hiphop bezig hield. Tien jaar na hun laatste album komt de vijfkoppige reggae-hiphop-formatie ‘Wahwahsda’ rond ‘Sput’ en ‘Wally’ - gekend van Tourist LeMC - met nieuw werk én plannen voor nieuwe liveshows. “Onze nieuwe single gaat over de zoektocht naar een plek voor jezelf in de wereld, en dat dat perfect oké is.”