De 12-jarige Ilias uit Mortsel.
Volledig scherm
De 12-jarige Ilias uit Mortsel. © RV

Politie heeft nog steeds geen spoor van vermiste Ilias (12)

De familie van de sinds donderdag vermiste Ilias (12) uit Mortsel doet een oproep aan vrijwilligers en sympathisanten (ver) buiten Antwerpen om ook flyers uit te delen. “We hebben hier in het Antwerpse al zoveel geflyerd en gezocht. We vermoeden dat hij verder weg zit”, zegt tante Myriam. Zijn ouders zijn uitgeput en ten einde raad. “Ilias is hun oogappel. Een knuffelbeer.”

  1. De coronacijfers in Mortsel van donderdag 15 oktober

    De coronacij­fers in Mortsel van donderdag 15 oktober

    In Mortsel zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 73 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Mortsel op 279 te liggen. Omdat Mortsel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. De coronacijfers in Mortsel van vrijdag 16 oktober

    De coronacij­fers in Mortsel van vrijdag 16 oktober

    In Mortsel zijn er op één dag 5 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 75 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Mortsel op 287 te liggen. Omdat Mortsel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.