Volledig scherm
© RV

Parket gaat in beroep tegen elektronisch toezicht van oom Ilias, man blijft in cel

De raadkamer in Antwerpen heeft beslist om de 26-jarige oom van Ilias, de 12-jarige jongen uit Mortsel die vorige week vier dagen lang verdween, onder elektronisch toezicht te plaatsen. Het parket heeft echter besloten om tegen die beslissing in beroep gegaan. De man mag de gevangenis dus nog niet verlaten en verschijnt nu binnen de vijftien dagen voor de kamer van inbeschuldigingstelling.

  1. Bertje van Hof van Rieth tapt zondag na 41 jaar laatste pint en kookt laatste dagschotel: “Triest dat ik klanten niet één voor één kan bedanken voor het vertrouwen”
    Mortsel

    Bertje van Hof van Rieth tapt zondag na 41 jaar laatste pint en kookt laatste dagschotel: “Triest dat ik klanten niet één voor één kan bedanken voor het vertrouwen”

    Bertje Wuyts van taverne Hof van Rieth sluit zondag definitief de deuren, en dat iets vroeger dan verwacht. Midden november was ze sowieso van plan te stoppen, maar de tweede lockdown voor de horeca vervroegt het stopzetten. “Het is vooral spijtig voor de klanten want ik had ze graag één voor één allemaal bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid”, zegt Bertje. De inboedel wordt verkocht.