Opnieuw & Co gaat naast de stoelen en tafels nu ook het audiovisueel materiaal van de stad verhuren (archiefbeeld).
Volledig scherm
Opnieuw & Co gaat naast de stoelen en tafels nu ook het audiovisueel materiaal van de stad verhuren (archiefbeeld). © Benoit De Freine

Opnieuw & Co gaat nu ook audiovisueel materiaal van stad verhuren

Het stadsbestuur van Mortsel en sociale tewerkstellingsbedrijf Opnieuw & Co hebben elkaar opnieuw gevonden. Vanaf januari zal Opnieuw & Co de uitleendienst van de stad overnemen en praktisch vormgeven. Het gaat om audiovisueel materiaal voor scholen, buurtcomités en erkende verenigingen.

0 reacties

 1. Vier beloften mogen zich komende weken tonen in Beerschots A-kern, Kiels jeugdopleider Marc Noë stelt ze aan u voor
  Voetbal Eerste klasse A

  Vier beloften mogen zich komende weken tonen in Beerschots A-kern, Kiels jeugdoplei­der Marc Noë stelt ze aan u voor

  Nu Beerschot voor een razend drukke maand januari staat en er verschillende spelers in de lappenmand liggen, krijgen vier beloften de kans om zich te manifesteren bij de A-kern. Marc Noë - verbindingsman tussen de Kielse jeugd en de eerste ploeg – vertelt u alles wat u moet weten over David Mukuna, Senne Ceulemans, Ilias Sebaoui en Benjamin Kaissi.
 2. Zorro strijdt voor duurzamer verkeer: burgerplatform wil forse injectie in openbaar vervoer en fietsroutes in Antwerpse zuidoostrand
  PREMIUM
  Antwerpen/Mortsel/Kontich

  Zorro strijdt voor duurzamer verkeer: burgerplat­form wil forse injectie in openbaar vervoer en fietsrou­tes in Antwerpse zuid­oostrand

  Een ‘modal selfie’ die burgers helpt om zich minder met de auto te verplaatsen, een aantal nieuwe tram- en buslijnen in en naar de rand van Antwerpen én extra fietsverbindingen: dat zijn enkele voorstellen uit een lijvig rapport dat burgerplatform Zorro op Driekoningen aan de Vervoerregio Antwerpen voorlegt. Zorro is een initiatief van Ringland voor acht gemeenten in de Antwerpse zuidoostrand.
 1. Op huizenjacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezelligheid, openbaar vervoer en veel open ruimte”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Op huizen­jacht in... Kalmthout: “Deze gemeente heeft alles te bieden: natuur, gezellig­heid, openbaar vervoer en veel open ruimte”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week in Antwerpen: Kalmthout, een oase van groen met hét natuurgebied van Vlaanderen als ideale uitlaatklep voor liefhebbers van de natuur. Wij hadden een gesprek met Nerena Ruinemans van Claessens Makelaars.
 1. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"