Maria Snoeys-Lagler ging in haar carrière op de foto met honderden Hollywood-sterren. Ze hield de foto's bij in dit album.
Volledig scherm
Maria Snoeys-Lagler ging in haar carrière op de foto met honderden Hollywood-sterren. Ze hield de foto's bij in dit album. © Benoit De Freine

Mysterie in Mortsel opgelost: onbekende vrouw die met 200 filmsterren op de foto ging is Belgische Hollywood-journaliste

Kringloopwinkel Opnieuw & Co in Mortsel kwam donderdagochtend met een wel heel bijzonder verhaal op de proppen. Er werd een fotoalbum afgeleverd waarin een onbekende vrouw poseert met wel 200 Hollywood-sterren, van John Travolta en Nicole Kidman tot Bruce Willis en Kirk Douglas. De kringwinkel ging op zoek naar de vrouw en het scherpe oog van onze fotograaf spotte een naamkaartje op één van de foto’s: het gaat om de Belgische Hollywood-journaliste Maria Snoeys-Lagler.

25 reacties

 • Nadia Deboosere

  11 maanden geleden
  Deboosere zalig die wereldsterren even t ontmoed te hebben.
 • Rudy Donkerwolcke

  11 maanden geleden
  Wij, super van die vrouw. Voor ons een droom, Voor haar een realiteit. Een waardevolle herinnering. Onbetaalbaar.
 • Willy Van Craen

  11 maanden geleden
  Ongelooflijk voor mij dat je dit kunt meemaken bij deze wereld sterren.Prachtig !
 • Jan Hendrickx

  11 maanden geleden
  imposante collectie. Superherinneringen me dunkt.
 • sandra raeymaekers

  11 maanden geleden
  Staf renders,die mevrouw is ondertussen overleden en haar dochter die in Amerika woont begrijpt niet hoe dit album hier is terecht gekomen.
 1. Hector (97) krijgt als eerste Antwerpenaar het coronavaccin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”
  PREMIUM
  EDEGEM

  Hector (97) krijgt als eerste Antwerpe­naar het coronavac­cin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”

  “Aw!”, grapt de 97-jarige Hector De Vos wanneer hij vrijdagochtend als eerste Antwerpenaar een prik krijgt tegen het coronavirus. De bewoner van het Edegemse rusthuis Immaculata is eerst erg in zijn nopjes, maar na de inenting worden de emoties hem toch te veel. “Nu hoef ik geen schrik meer te hebben, ik hoop dat iedereen zo snel mogelijk gelukkig kan worden.”
 2. Bye bye Trump, welkom terug Coca-Cola: Antwerps café stopt na 4 jaar met boycot Amerikaanse producten
  ANTWERPEN

  Bye bye Trump, welkom terug Co­ca-Co­la: Antwerps café stopt na 4 jaar met boycot Amerikaan­se producten

  The Washington Post, Newsweek, De Telegraaf, Daily Pakistan, CNN Indonesia en natuurlijk als eerste in Het Laatste Nieuws. Het was wereldnieuws vier jaar geleden toen het Antwerpse café ’t Zeezicht alle Amerikaanse producten bande bij de aanstelling van president Trump. Nu Biden de eed heeft afgelegd, zijn er terug Coca-Cola, Lays én Tabasco welkom in de kroeg op de Dageraadplaats.
 3. Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatiedorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installeren en een vat aansluiten?”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatie­dorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installe­ren en een vat aansluiten?”

  Met een dag-, avond- en nachtcafé hebben zaakvoerders Christopher Van Loo (52) en Stephanie Stokhuyzen (32) een hele dag lang inkomsten in het hartje van Antwerpen. Maar dat is uiteraard buiten het virus gerekend. Het koppel stelt zich nu kandidaat als vrijwilliger in het grote vaccinatiedorp op Park Spoor Oost. “We doen dit ook voor onszelf, hoe sneller deze miserie voorbij is, hoe beter.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo