Mortsel.be ziet er voortaan zo uit.
Volledig scherm
Mortsel.be ziet er voortaan zo uit. © Mortsel.be

Mortsel steekt website in een nieuw jasje

MortselStad Mortsel heeft een nieuwe website die gebruiksvriendelijker is dan ooit. Met de update kiest de stad voor een verregaande digitalisering.

 1. Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”
  PREMIUM
  MERKSEM

  Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”

  Ziggy Coertjens (30) van hardcore- en metalband Fatal Move uit Merksem wil lotgenoten helpen. Vijf jaar geleden kreeg hij de harde diagnose van een uitgezaaide kanker, maar intussen heeft hij de ziekte zo goed als volledig overwonnen. Met zijn band verkoopt hij mutsen en loopt hij de 100km-run, allebei ten voordele van Kom op tegen Kanker. “Pas als je de ziekte zelf doorstaat, merk je dat ze overal om je heen zit bij vrienden en familie.”
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. EINDEJAARSREEKS PFOS-vervuiling op site De Naeyer: “Saneringswerken starten in januari en zullen zes maanden duren”
  PREMIUM
  Willebroek

  EINDEJAARS­REEKS PFOS-vervuiling op site De Naeyer: “Sanerings­wer­ken starten in januari en zullen zes maanden duren”

  De zomer van 2021 was allesbehalve zorgeloos voor de bewoners van de nieuwe woonsite De Naeyer in Willebroek. Zij kregen zes maanden geleden te horen dat hun wijk vervuild is met PFOS, in november bleken de gevonden waarden de pan uit te swingen. “We starten in januari met de sanering, die klus moet op zes maanden tijd geklaard zijn”, zegt Jan Verheyen van OVAM.