De Lobbeskoek werd gisteren samen met het beulingtaartje en het Dieu'ke voorgesteld.
Volledig scherm
De Lobbeskoek werd gisteren samen met het beulingtaartje en het Dieu'ke voorgesteld.

Lobbeskoek zet carnavalsfeest in

MORTSELHet carnavalsweekend van Mortsel staat voor de deur en met de herlancering van de Lobbeskoek is er dit jaar iets nieuws te ontdekken. De vergeten carnavalskoek werd weer bereid in een samenwerking met Unizo Mortsel, de stad en burgerinitiatief 'Mortsel weer (h)eerlijk thuis'. "Ik ga de Mortselse bakkers overtuigen om volgend jaar allemaal de Lobbeskoek te laten maken", vertelt Marc Drexeler, peter van de Lobbeskoek.

 1. 50 jaar speelgoedgeschiedenis van In den Olifant verhuist met nieuwe eigenaars: “Zaak is ooit nog van mijn vader geweest, de cirkel is rond nu”
  ANTWERPEN

  50 jaar speelgoed­ge­schie­de­nis van In den Olifant verhuist met nieuwe eigenaars: “Zaak is ooit nog van mijn vader geweest, de cirkel is rond nu”

  Wie kwalitatief en duurzaam speelgoed in Antwerpen zegt, zegt ‘In den Olifant’, al een halve eeuw lang. Nele en Bert Vekemans namen de zaak een klein jaar geleden in volle lockdown over en verhuisden dit weekend heel hun hebben en houden naar de nieuwe winkel in de Lombardenstraat. “We verkopen nu ook meer babyspeelgoed, Playmobil en wat absoluut nog ontbrak: Lego.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val