Grote ravage bij verkeersongeval: wagen belandt tegen gevel van woning in Mortsel

MortselEen bestuurder heeft maandagnacht in de Vredebaan in Mortsel een ongeval veroorzaakt. Een geparkeerde wagen belandde daarbij tegen de gevel van een woning. Vier wagens en het huis raakten beschadigd.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 3. PORTRET. Ferre Grignard, ook 40 jaar na zijn overlijden een muzieklegende: “Bij Ferre was nooit iets serieus. Uiteindelijk betekende dat ook zijn doodsteek”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  PORTRET. Ferre Grignard, ook 40 jaar na zijn overlijden een muziekle­gen­de: “Bij Ferre was nooit iets serieus. Uiteinde­lijk betekende dat ook zijn doodsteek”

  De Bob Dylan van de Lage Landen. De John Lennon van Vlaanderen. Het enfant terrible van Antwerpen. Of gewoon ‘Ferre van achter den hoek’. Het is 40 jaar geleden dat kunstenaar, muzikant en levensgenieter Fernand Grignard op 43-jarige leeftijd de strijd tegen kanker verloor. Bij de zanger van ‘Ring, Ring, I’ve Got To Sing’ zat biograaf-verzamelaar Philippe Golbert (51) als kind ooit op de schoot. “Johnny Hallyday heeft muziek gejat en er een grote hit mee gescoord. Ferre heeft er nooit een frank van gezien.”