De meeste nieuw aangeplante boompjes aan het Sportlandschap in Mortsel zijn dood of in erg slechte staat.
Volledig scherm
De meeste nieuw aangeplante boompjes aan het Sportlandschap in Mortsel zijn dood of in erg slechte staat. © rv

Groen maakt zich zorgen om toestand recent aangeplante boompjes in Mortsel: “Ze zijn stervende of zelfs volledig dood”

MORTSELOppositiepartij Groen maakt zich sterk zorgen om de staat van jonge, nieuw aangeplante bomen in Mortsel. Een groot deel daarvan zijn stervende of zelfs al volledig dood. “De stad moet haar verantwoordelijkheid nemen door de boompjes bijvoorbeeld te voorzien van een aqua-bag.”

 1. Gevel beklad met enkele woorden waaronder ‘coke’, drie verdachten opgepakt en mogelijk explosieven gevonden in Merksem
  Play
  Merksem

  Gevel beklad met enkele woorden waaronder ‘coke’, drie verdachten opgepakt en mogelijk explosie­ven gevonden in Merksem

  Het was vrijdagnacht opnieuw prijs aan de woning van Gianni en Giorgi F aan de Rietschoorvelden in Merksem. Nadat er eerder deze week een vuurwerkbom in de voortuin belandde, werd deze keer de gevel beklad met rode verf. De boodschap is niet helemaal duidelijk, maar het laatste woord lijkt op ‘coke’. In de onmiddellijke omgeving heeft het SRT-team van de politie drie verdachten kunnen arresteren. Onder een wagen werd een explosief aangetroffen. Dat is later door Dovo op een veilige plaats tot ontploffing is gebracht.
 1. Steden, gemeenten en provincie gaan voor veiligere fietsostrade F1: “Knelpunten onderzoeken en oplossingen vinden”
  Mechelen, Mortsel, Hove, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Kontich

  Steden, gemeenten en provincie gaan voor veiligere fietsostra­de F1: “Knelpunten onderzoe­ken en oplossin­gen vin­den”

  De gemeenten Hove, Kontich, Duffel, Sint-Katelijne-Waver ondertekenden samen met de steden Mortsel en Mechelen en de provincie Antwerpen de engagementsverklaring om de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen te optimaliseren. Samen willen ze inzetten op meer comfort en veiligheid voor het groeiend aantal fietsers op de fietsostrade.