Jos met zijn 'Beste Buren' Griet en Joeri en hun kinderen Arnout en Janne.
Volledig scherm
Jos met zijn 'Beste Buren' Griet en Joeri en hun kinderen Arnout en Janne. © Jan Van der Perre

Griet, Joeri en hun kinderen Arnout en Janne zijn de 'Beste Buren' van Mortsel

MortselHet lokaal bestuur van Mortsel heeft opnieuw de prijs van ‘Beste Buur’ uitgereikt. Griet en Joeri en hun kinderen Arnout en Janne werden met z’n vieren als winnaar uitgeroepen voor hun hulp aan buurman Jos. Voor de gelegenheid werd Steenakker, de straat waar zij wonen, omgedoopt tot de Griet, Joeri, Arnout en Jannestraat.

 1. ASSISEN. “Volgens getuigen trekt u wel vaker een mes bij ruzies.” Reyes del Rosario blijft tijdens verhoor ontkennen dat hij Joël Ozuna in het hart stak
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. “Volgens getuigen trekt u wel vaker een mes bij ruzies.” Reyes del Rosario blijft tijdens verhoor ontkennen dat hij Joël Ozuna in het hart stak

  De eerste dag van het assisenproces over de dood van de 45-jarige Dominicaan Joël Ozuna opende met het verhoor van beklaagde Bryan Reyes del Rosario. Voorzitter Roelants voelde hem stevig aan de tand over zijn veranderende verklaringen en het feit dat hij zijn vrienden ervan lijkt te beschuldigen de dodelijke steekwonde in hart te hebben gegeven. “Volgens getuigen hebt u in vorige conflicten ook al vaker een mes getrokken”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.