Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken startte in 2020 met 'Vlaams Belang TV' als reactie op de volgens hem "linkse media".
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken startte in 2020 met 'Vlaams Belang TV' als reactie op de volgens hem "linkse media". © rv

Geen livestream op gemeenteraad? Dan doet Vlaams Belang TV het wel zelf: “Maar dan wel erg gekleurd”

MORTSELDe stad Mortsel slaagt er niet om in tegenstelling tot de meeste gemeenten de gemeenteraad ook ná de pandemie te blijven livestreamen. Oppositiepartij Vlaams Belang dreigt er dan maar mee vanaf september de raad zelf uit te zenden via Vlaams Belang TV: “Uiteraard zal dat nieuws met een zeer subjectief randje gebracht worden.”

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.