Gebermte 2019 sluit op zaterdag 25 mei feestelijk af met finaal debat en bermpicknick voor omwonenden van Mortsel, Wilrijk en Edegem!
Volledig scherm
Gebermte 2019 sluit op zaterdag 25 mei feestelijk af met finaal debat en bermpicknick voor omwonenden van Mortsel, Wilrijk en Edegem! © tuur

Gebermte 2019 sluit af met reuzepicknick

Gebermte 2019, een initiatief dat er  voor ijvert om de oude spoorwegbermen tussen Mortsel en Wilrijk ook met kunst en cultuur in te vullen, heeft zaterdag een grote slotmanifestatie gehouden.  Het was al de derde editie. 

  1. Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchteling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchte­ling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrach­ten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”

    Hij was al vijftien (!) jaar toen hij de allereerste schooldag van zijn leven meemaakte. Nog eens zestien jaar later werd hij zelf directeur van een kleuter- en lagere school. Ontmoet Sahadi Daria (32), van Afghaans vluchteling tot schooldirecteur op het Antwerpse Linkeroever. “De leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet, hebben me overtuigd zelf opvoeder te worden”