De 12-jarige Ilias uit Mortsel.
Volledig scherm
De 12-jarige Ilias uit Mortsel. © RV

Familie Ilias (12) roept op tot grootschalige zoekactie zondagmiddag: “Hij kan overal in België zitten, dus moeten we ook overal zoeken”

De familie van de vermiste Ilias (12) wil vanmiddag een grootschalige zoekactie op poten zetten in het hele land. Vrijdag verzamelden al honderden vrijwilligers om de buurt rond Antwerpen uit te kammen, vandaag wil de familie in heel België zoeken naar de jongen. “Hij houdt van de natuur, dus misschien zit hij ergens in de Kempen of in Wallonië”, zegt zijn tante Myriam. De politie hoopt ook nog altijd op bruikbare camerabeelden. Ondertussen is de 12-jarige teruggevonden.

 1. Premier De Croo bezoekt Universitair Ziekenhuis Antwerpen: “Wat ik meeneem naar het beleid? Sneltesten”
  ANTWERPEN/EDEGEM

  Premier De Croo bezoekt Universi­tair Ziekenhuis Antwerpen: “Wat ik meeneem naar het beleid? Sneltesten”

  Voor het eerst sinds midden mei bezoekt een premier van dit land nog eens een universitair ziekenhuis. Alexander De Croo (Open Vld) en volksgezondheidsminister Frank Vandenbroucke (sp.a) passeerden woensdag naast Brussel ook in Antwerpen voor een werkbezoek. “Bewonderenswaardig hoe het zorgpersoneel gemotiveerd blijft én creatieve oplossingen blijft zoeken.”
 2. Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis
  Antwerpen

  Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis

  Het personeel en enkele klanten van het restaurant Het Nieuwe Palinghuis aan de Sint-Jansvliet schrokken zich zaterdag op de middag een hoedje. Een man had zijn wagen geparkeerd ter hoogte van het restaurant, maar wilde vertrekken in de richting van de Plantinkaai. De man zette het draaimanoeuvre in, maar reed dan plots achteruit in plaats van vooruit waardoor hij tegen de veranda van het restaurant terechtkwam. Enkele ramen hebben het begeven door de botsing.