Eva Van der Linden schreef een boek over pubers en autisme. Haar zoon Jolan (15) heeft zelf autisme en wilde graag onherkenbaar op de foto.
Volledig scherm
Eva Van der Linden schreef een boek over pubers en autisme. Haar zoon Jolan (15) heeft zelf autisme en wilde graag onherkenbaar op de foto. © Tessa Kraan

Eva (39) uit Mortsel schrijft boek over pubers met autisme: “Over kinderen met autisme is al genoeg geschreven, maar pubers?”

MORTSELMet ‘Over pubers met autisme’ zit Eva Van der Linden (39) uit Mortsel al aan haar zevende boek en haar vierde boek over autisme. Twaalf ouders doen in het boek hun verhaal en twintig deskundigen geven info en tips. “Over kinderen met autisme is al heel veel geschreven, en maar goed ook. Maar pubers met autisme? Bitter weinig.”

  1. Van het Schoonselhof tot het Ravenhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Antwerpen
    PREMIUM
    Regio Antwerpen

    Van het Schoonsel­hof tot het Ravenhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Antwerpen

    Vlamingen zijn gek op Franse châteaux. Onderweg naar het zuiden van Europa passeren we ze een voor een. Maar ook in ons landje staan er vele mooie kastelen. Met de lente die nu al een tijdje bezig is, groeit ook de hoop op echt fietsweer. Wij stippelden voor de kasteelliefhebbers en de ontdekkende fietsers onder ons een aantal fietsroutes uit langs de kastelen in de ruime regio rond Antwerpen: van het Schoonselhof in het zuiden tot het Ravenhof in het noorden.