De 12-jarige Ilias uit Mortsel.
Volledig scherm
De 12-jarige Ilias uit Mortsel. © RV

Emotionele oproep van ouders vermiste Ilias (12): “Als je vrij kan beslissen, kom dan alsjeblieft naar huis”

De ouders van de 12-jarige Ilias hebben in VTM Nieuws via hun advocate Zohra Othman een emotionele oproep gedaan aan hun zoon zelf. “Als je vrij bent om zelf te beslissen, kom dan alsjeblieft terug. We missen je”, klinkt het. De zus van de vermiste jongen stuurde eerder ook al een tweet de wereld in om haar broertje terug te brengen. Ondertussen is de 12-jarige teruggevonden.

 1. Bertje van Hof van Rieth tapt zondag na 41 jaar laatste pint en kookt laatste dagschotel: “Triest dat ik klanten niet één voor één kan bedanken voor het vertrouwen”
  Mortsel

  Bertje van Hof van Rieth tapt zondag na 41 jaar laatste pint en kookt laatste dagschotel: “Triest dat ik klanten niet één voor één kan bedanken voor het vertrouwen”

  Bertje Wuyts van taverne Hof van Rieth sluit zondag definitief de deuren, en dat iets vroeger dan verwacht. Midden november was ze sowieso van plan te stoppen, maar de tweede lockdown voor de horeca vervroegt het stopzetten. “Het is vooral spijtig voor de klanten want ik had ze graag één voor één allemaal bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid”, zegt Bertje. De inboedel wordt verkocht.
 2. Politie krijgt tientallen tips over vermiste Ilias (12), maar doet ook oproep: “Kijk alsjeblieft uw camerabeelden na”

  Politie krijgt tientallen tips over vermiste Ilias (12), maar doet ook oproep: “Kijk alsje­blieft uw camerabeel­den na”

  Tientallen tips heeft de politie al ontvangen rond de verdwijning van Ilias (12) uit Mortsel. Tips uit heel Vlaanderen, helaas vaak ook onderling tegenstrijdig. “Toch gaan we ze één voor één na”, aldus politiecommissaris Johan Wonnink. “En we roepen eenieder die een veiligheidscamera heeft ook op: kijk uw beelden na, aub. Ergens moet Ilias er op staan.”