Jelte Van Roy brengt haar boek 'Wereldballen' uit.
Volledig scherm
Jelte Van Roy brengt haar boek 'Wereldballen' uit. © Katya Chekina

“Elk land heeft wel zijn eigen balletjes”: Jelte verzamelt 90 recepten in kookboek ‘Wereldballen’

Antwerpen/MortselWie dacht dat je met balletjes in tomatensaus maar één richting uit kon, heeft het mis. Jelte Van Roy uit Mortsel verrast met haar eerste kookboek ‘Wereldballen’, waarin ze negentig balletjesrecepten uit de hele wereld heeft verzameld. En dat allemaal omdat zoonlief voor zijn verjaardag die lekkere gehaktballen op mama’s wijze wilde eten. “Ik wil iedereen vooral aanzetten de keuken in te duiken en zo ook de historiek van die ballen te leren kennen”, legt Jelte uit.

 1. Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”
  Play
  ANTWERP PRIDE

  Liliane Saint-Pier­re wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

  Spannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”
 2. Van een gepersonaliseerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van een gepersona­li­seerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de regio Antwerpen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van een gepersonaliseerd theepakket uit Antwerpen tot een heerlijke brunch in Kontich: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.