Volledig scherm
© Photo News

De coronacijfers in Mortsel van zondag 11 oktober

 1. Bewoners Mechelsesteenweg zijn erbarmelijke staat van voetpaden beu: “Rolstoelgebruikers zijn gedoemd om het fietspad te nemen. Een schande is het”
  MORTSEL

  Bewoners Mechelse­steen­weg zijn erbarmelij­ke staat van voetpaden beu: “Rolstoel­ge­brui­kers zijn gedoemd om het fietspad te nemen. Een schande is het”

  De voetpaden langs de Mechelsesteenweg in Mortsel liggen er slecht bij. Volgens het bewonerscomité zijn voetgangers, ook mensen met fysieke beperkingen, daardoor verplicht het fietspad te gebruiken, wat tot gevaarlijke situaties leidt. Het stadsbestuur belooft een volledige heraanleg. “Net zoals een nieuwe Krijgsbaan krijgen we ook een nieuwe Mechelsesteenweg.”
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgiving Parade wordt een online feest"
  Play

  Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgi­ving Parade wordt een online feest"

 2. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”