Theater Hart werkt met de bewoners van Meerminnehof aan een voorstelling naar aanleiding van Wereld Alzheimer Dag.
Volledig scherm
Theater Hart werkt met de bewoners van Meerminnehof aan een voorstelling naar aanleiding van Wereld Alzheimer Dag. © Jan Van der Perre

Bewoners Meerminnehof brengen eigen voorstelling naar aanleiding van Wereld Alzheimer Dag: “Amai, dit moeten we meer doen”

MORTSELTheatercollectief Hart is deze week te gast in woonzorgcentrum Meerminnehof met de voorstelling Connected. Niet om die zomaar te brengen, wel om ze samen te herwerken met de bewoners naar aanleiding van Wereld Alzheimer Dag. Vrijdag spelen de bewoners hun voorstelling voor andere bewoners, bezoekers en familie.

  1. Koningin Mathilde bezoekt patiënten revalidatiecentrum: “Het leven herwinnen is een gunst. Te weten hoe, is een kunst”
    EDEGEM

    Koningin Mathilde bezoekt patiënten revalida­tie­cen­trum: “Het leven herwinnen is een gunst. Te weten hoe, is een kunst”

    Hoog bezoek ter ere van de tiende verjaardag van revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem. Koningin Mathilde kwam het jubileum mee vieren en werd ondergedompeld in de erg innovatieve wereld van revalidatie na fysieke en cognitieve stoornissen. “Toen ik hier aankwam na mijn ongeval, kon ik niks. Ik was een hopeloos geval, nu kan ik weer alles en ben ik op zoek naar een job.”