Op het bord onderaan rechts staat: "Echt waar, ook voor BMW, Audi, Mercedes, domme blondjes en pizzakoeriers."
Volledig scherm
Op het bord onderaan rechts staat: "Echt waar, ook voor BMW, Audi, Mercedes, domme blondjes en pizzakoeriers." © Foto Bral

Bewoner verduidelijkt verkeersbord: "Ook voor BMW, Audi, Mercedes, domme blondjes en pizzakoeriers"

Buurtbewoner Erwin Lemière van de Volhardingstraat op de grens met Mortsel en Edegem heeft met een opmerkelijk bordje onder een verkeersbord duidelijk gemaakt dat de straat doodloopt. "Echt waar", verkondigt het onderschrift. "Ook voor BMW, Audi, Mercedes, domme blondjes en pizzakoeriers."

  1. Muziek, verhalen en feest in ‘De Nor’ in Middelheimmuseum: “Het viel me op dat de paviljoenen in het museum zelden ‘geactiveerd’ worden”
    ANTWERPEN

    Muziek, verhalen en feest in ‘De Nor’ in Middelheim­mu­se­um: “Het viel me op dat de paviljoe­nen in het museum zelden ‘geacti­veerd’ worden”

    ‘De Nor’ is terug herrezen deze zomer. Vlakbij de ingang van openluchtmuseum Middelheim kunnen liefhebbers weer terecht voor live muziek, vertellingen, lezingen, debatten en feestgedruis aan het paviljoen van kunstenaar Dennis Tyfus. “Gelukkig kan ik in De Nor niet het hele jaar door evenementen organiseren, of ik zou geen tijd meer hebben voor mijn ander werk.”