Bertje aan de ingang van haar zaak Hof van Rieth.
Volledig scherm
Bertje aan de ingang van haar zaak Hof van Rieth. © Klaas De Scheirder

Bertje van Hof van Rieth tapt zondag na 41 jaar laatste pint en kookt laatste dagschotel: “Triest dat ik klanten niet één voor één kan bedanken voor het vertrouwen”

MortselBertje Wuyts van taverne Hof van Rieth sluit zondag definitief de deuren, en dat iets vroeger dan verwacht. Midden november was ze sowieso van plan te stoppen, maar de tweede lockdown voor de horeca vervroegt het stopzetten. “Het is vooral spijtig voor de klanten want ik had ze graag één voor één allemaal bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid”, zegt Bertje. De inboedel wordt verkocht.

  1. Karen Damen stelt jungle in Antwerps kinderziekenhuis voor: “Het helpt de kinderen bij het genezingsproces”
    PREMIUM
    ANTWERPEN/KONTICH

    Karen Damen stelt jungle in Antwerps kinderzie­ken­huis voor: “Het helpt de kinderen bij het genezings­pro­ces”

    Olifanten, leeuwen en giraffen. De gangen en kamers van het Koningin Paola Kinderziekenhuis in Antwerpen zien er voortaan uit als een jungle. Lotti Walters uit Kontich, die haar zoontje Ferre (6) verloor aan kanker, richtte de vzw ‘With love by Ferre’ op om de steriele ziekenhuissfeer aangenamer te maken voor kinderen. Karen Damen, meter van de vzw, kwam het oerwoud vrijdagmiddag mee openen. “Er heeft er eentje goedkeurend meegekeken van hierboven.”