De verschillende ruimtes in de fitnesszaal werden zondag onder grote belangstelling geopend.
Volledig scherm
De verschillende ruimtes in de fitnesszaal werden zondag onder grote belangstelling geopend. © Benoit De Freine

7 sportruimtes te ontdekken in grootste fitnessclub van Vlaanderen

Een gigantische nieuwbouw met drieduizend vierkante meter sportruimte. Dat is de vernieuwde Fanatics Sportsclub in de Mortselse Drabstraat. Fanatics Sports is daarmee vanaf nu de grootste fitnessclub van het gewest. Burgemeester Broeckx (N-VA) kwam de symbolische lintjes zondag doorknippen.

0 reacties

 1. 334 mensen uit joodse wijken komen maandag opdagen voor test: “Vooral uit ultraorthodoxe gemeenschap, die misten we nog”
  ANTWERPEN

  334 mensen uit joodse wijken komen maandag opdagen voor test: “Vooral uit ultraortho­doxe gemeen­schap, die misten we nog”

  Nadat de 6.500 inwoners van twee Antwerpse, voornamelijk joodse wijken werden opgeroepen zich te laten testen omdat de besmettingen daar sneller de hoogte in gingen, gaf een duizendtal dit weekend al gehoor aan die vraag. Maandag kwamen nog 334 mensen uit de twee wijken opdagen in het testdorp op Park Spoor Oost. “We zijn blij dat die voornamelijk uit de ultraorthodoxe gemeenschap komen, want die misten we nog voor een representatief staal.” Testresultaten zijn er nog niet.
 1. Wanneer mag je wél op reis?
  Play
  Uitgelegd

  Wanneer mag je wél op reis?

 2. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen