Aäron Pattyn (gemeenteraadslid N-VA Menen), Sigrid Vandenbulcke (provincieraadslid N-VA Menen) en Gert-Jan Hovaere (gemeenteraadslid N-VA Moorslede) drongen destijds aan voor een betere verlichting op de Stroroute, na verschillende verschijningen van de exhibitionist. Bijkomende verlichting kwam er uiteindelijk niet maar er werd de voorbije maanden wel een mobiele camera ingezet in de hoop de zaak op te lossen.
Volledig scherm
Aäron Pattyn (gemeenteraadslid N-VA Menen), Sigrid Vandenbulcke (provincieraadslid N-VA Menen) en Gert-Jan Hovaere (gemeenteraadslid N-VA Moorslede) drongen destijds aan voor een betere verlichting op de Stroroute, na verschillende verschijningen van de exhibitionist. Bijkomende verlichting kwam er uiteindelijk niet maar er werd de voorbije maanden wel een mobiele camera ingezet in de hoop de zaak op te lossen. © Joke Couvreur

Wéér wordt jonge vrouw het slachtoffer van exhibitionist aan Vierkavenbos

MoorsledeNu al voor de zoveelste keer dit jaar werd vlakbij het Vierkavenbos in Moorslede een jonge vrouw geconfronteerd met een man die haar uit het niets zijn geslachtsdeel liet zien. Of het om dezelfde dader gaat als de vorige keren, is niet duidelijk. De politie is met de zaak bezig. “Want ook wij willen dat dit stopt”, klinkt het.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Zoontje Vlaams parlementslid sluipt kamer binnen tijdens vergadering
  Play

  Zoontje Vlaams parlements­lid sluipt kamer binnen tijdens vergade­ring

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"