Aäron Pattyn (gemeenteraadslid N-VA Menen), Sigrid Vandenbulcke (provincieraadslid N-VA Menen) en Gert-Jan Hovaere (gemeenteraadslid N-VA Moorslede) drongen destijds aan voor een betere verlichting op de Stroroute, na verschillende verschijningen van de exhibitionist. Bijkomende verlichting kwam er uiteindelijk niet maar er werd de voorbije maanden wel een mobiele camera ingezet in de hoop de zaak op te lossen.
Volledig scherm
Aäron Pattyn (gemeenteraadslid N-VA Menen), Sigrid Vandenbulcke (provincieraadslid N-VA Menen) en Gert-Jan Hovaere (gemeenteraadslid N-VA Moorslede) drongen destijds aan voor een betere verlichting op de Stroroute, na verschillende verschijningen van de exhibitionist. Bijkomende verlichting kwam er uiteindelijk niet maar er werd de voorbije maanden wel een mobiele camera ingezet in de hoop de zaak op te lossen. © Joke Couvreur

Wéér wordt jonge vrouw het slachtoffer van exhibitionist aan Vierkavenbos

MoorsledeNu al voor de zoveelste keer dit jaar werd vlakbij het Vierkavenbos in Moorslede een jonge vrouw geconfronteerd met een man die haar uit het niets zijn geslachtsdeel liet zien. Of het om dezelfde dader gaat als de vorige keren, is niet duidelijk. De politie is met de zaak bezig. “Want ook wij willen dat dit stopt”, klinkt het.

  1. Opleidingen volwassenenonderwijs volg je voortaan vanuit je zetel en wanneer je wil: “Zoals Trivago, maar dan voor opleidingen”
    PREMIUM
    Roeselare

    Opleidin­gen volwasse­nen­on­der­wijs volg je voortaan vanuit je zetel en wanneer je wil: “Zoals Trivago, maar dan voor opleidin­gen”

    CVO CREO is een van de zeven Vlaamse vrije centra voor volwassenenonderwijs die zich engageren voor LEAH, wat staat voor learning at home. Daarbij bieden ze hun opleidingen vrij van tijd en ruimte aan. Zo kunnen cursisten opleidingen volgen waar en wanneer ze willen. “We zullen hiermee ongetwijfeld een nieuw publiek bereiken”, meent directeur Karel Moestermans van CVO CREO.