Aäron Pattyn (gemeenteraadslid N-VA Menen), Sigrid Vandenbulcke (provincieraadslid N-VA Menen) en Gert-Jan Hovaere (gemeenteraadslid N-VA Moorslede) drongen destijds aan voor een betere verlichting op de Stroroute, na verschillende verschijningen van de exhibitionist. Bijkomende verlichting kwam er uiteindelijk niet maar er werd de voorbije maanden wel een mobiele camera ingezet in de hoop de zaak op te lossen.
Volledig scherm
Aäron Pattyn (gemeenteraadslid N-VA Menen), Sigrid Vandenbulcke (provincieraadslid N-VA Menen) en Gert-Jan Hovaere (gemeenteraadslid N-VA Moorslede) drongen destijds aan voor een betere verlichting op de Stroroute, na verschillende verschijningen van de exhibitionist. Bijkomende verlichting kwam er uiteindelijk niet maar er werd de voorbije maanden wel een mobiele camera ingezet in de hoop de zaak op te lossen. © Joke Couvreur

Wéér wordt jonge vrouw het slachtoffer van exhibitionist aan Vierkavenbos

MoorsledeNu al voor de zoveelste keer dit jaar werd vlakbij het Vierkavenbos in Moorslede een jonge vrouw geconfronteerd met een man die haar uit het niets zijn geslachtsdeel liet zien. Of het om dezelfde dader gaat als de vorige keren, is niet duidelijk. De politie is met de zaak bezig. “Want ook wij willen dat dit stopt”, klinkt het.

 1. MIJN DORP. Aleidis Durnez (62), voorzitter van het Comité Léonie, over haar Geluveld: “In de Gasthuisbossen kom ik tot rust. Daar is de natuur nog op zijn best”
  PREMIUM
  Geluveld

  MIJN DORP. Aleidis Durnez (62), voorzitter van het Comité Léonie, over haar Geluveld: “In de Gasthuis­bos­sen kom ik tot rust. Daar is de natuur nog op zijn best”

  Ze is zelfstandig psychotherapeute en helpt immigranten bij hun inburgering. Daarnaast is ze ook voorzitster van het Comité Léonie. Dat burgerinitiatief heeft de afgelopen twee jaar Léonie Keingiaert de Gheluvelt, die honderd jaar geleden werd benoemd tot eerste vrouwelijke burgemeester van België, in de kijker gezet. Onnodig te zeggen dat Aleidis Durnez (62) uit Geluveld een vrouw met een overvolle agenda is. Toch geeft ze ons graag een rondleiding door haar geliefde dorp.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. KOERS zoekt standhouders voor tweedehands wielerbeurs
  Roeselare

  KOERS zoekt standhou­ders voor tweede­hands wieler­beurs

  KOERS. Museum van de Wielersport organiseert op zaterdag 22 april een tweedehands wielerbeurs in het museum aan het Polenplein. Bezoekers kunnen er grasduinen in een uitgebreid aanbod aan tweedehands publiciteitsfoto’s, persfoto’s, wielerboeken, wielertijdschriften en allerlei wielerverzamelingen vinden. Om een degelijk aanbod te kunnen garanderen is het museumteam nog op zoek naar standhouders. Ben jij standhouder en breng je die dag ook graag je wielerwaar aan de man/vrouw? Reserveer dan nu al een verkoopstand via https://koersmuseum.be/nl/kalender/wielerbeurs.