Het brandje was snel geblust
Volledig scherm
Het brandje was snel geblust © Alexander Haezebrouck

Vandalen stichten brandje in nieuwbouw in aanbouw basisschool

DadizeleVandalen hebben zaterdagavond een brandje gesticht in de nieuwbouw in aanbouw van basisschool ‘t Brugske in het centrum van Dadizele. De brandweer had vlakbij een feestje en was er vliegensvlug bij om het vuur te blussen.

 1. Moeder en dochter openen twee winkels onder één dak: “Uniek antiek bij Juliette Antique, zelfgemaakte cupcakes en ander zoets bij Maison Juliette”
  PREMIUM

  Moeder en dochter openen twee winkels onder één dak: “Uniek antiek bij Juliette Antique, zelfgemaak­te cupcakes en ander zoets bij Maison Juliette”

  De Sint-Amandsstraat is vanaf zaterdag 1 april twee nieuwe winkels rijker in één klap. Pascale Boutelegier (40) en haar moeder Catherine Desal (66) openen er samen, en onder hetzelfde dak, Maison Juliette en Juliette Antiques. Pascale focust er op allerlei lekkers: van verse cupcakes tot snoeptaarten en geschenkpakketten, terwijl Catherine uitsluitend antiek verkoopt waar ze zelf een beetje verliefd op is. “Samenwerken lukt perfect, we zijn niet enkel moeder en dochter maar echte hartsvriendinnen”, aldus het duo die ons het verhaal verklapte achter hun beide passies.
  Roeselare
 2. Burger King opent op 5 april de deuren op plek waar Donald Muylle ooit woonde: “Wij maken úw burgers in Roeselare”

  Burger King opent op 5 april de deuren op plek waar Donald Muylle ooit woonde: “Wij maken úw burgers in Roeselare”

  Burger lovers uit Roeselare en omstreken kunnen beginnen aftellen. Volgende week woensdag, 5 april, opent Burger King de deuren langs de Brugsesteenweg, op de plaats waar vroeger de villa van de bekende keukenbouwer Donald Muylle stond. “Onze gemotiveerde medewerkers staan nu al klaar om het beste van zichzelf te geven”, zegt franchisenemer Piet Cremers die ons verklapte dat de hamburgerketen tal van acties in petto heeft naar aanleiding van de opening.
  Roeselare
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.