Milo Meskens treedt op vanaf 20.30 uur en speelt een uur
Volledig scherm
Milo Meskens treedt op vanaf 20.30 uur en speelt een uur © QMusic

Vandaag derde editie festival Rock Sterre

MOORSLEDEOp vrijdag 20 mei vindt vanaf 16.15 uur in GC De Bunder in Moorslede de derde editie van het autismevriendelijke festival Rock Sterre plaats. Headliner is singer-songwriter Milo Meskens!

 1. Burgemeester reageert op open brief na dodelijk ongeval Marthe (23): “Verantwoordelijkheid van ons allemaal”
  Roeselare

  Burgemees­ter reageert op open brief na dodelijk ongeval Marthe (23): “Verant­woor­de­lijk­heid van ons allemaal”

  Na het dodelijke ongeval tijdens het Batjesweekend in Roeselare waarbij fietsster Marthe Hanssens (23) het leven liet, schreef leerkracht Thomas Ryon (32) een open brief naar burgemeester Kris Declercq (CD&V) waarin hij opriep strenger en beter op te treden tegen verkeersovertreders. “De brief raakte de juiste snaar”, reageert de burgervader. “Straffen is belangrijk maar er is bij iedereen een mentaliteitswijziging nodig. Zijn integrale reactie op de open brief…
 2. Burgerplatformen reageren op Ventilus-eindrapport met open brief: “Bovengrondse verbinding maakt heel Europa kwetsbaar”
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Burgerplat­for­men reageren op Ventilus-eindrap­port met open brief: “Boven­grond­se verbinding maakt heel Europa kwetsbaar”

  De West-Vlaamse burgerplatformen die zich al langer verzetten tegen een nieuwe bovengrondse hoogspanningsverbinding hebben een gezamenlijke open brief geschreven, waarmee ze reageren op het lijvige rapport van Ventilus-intendant Guy Vloebergh. De burgerplatformen noemen de opdracht van Vloebergh mislukt en blijven pleiten voor een ondergrondse verbinding. Opmerkelijk is dat ze ook aanhalen dat de wisselstroomknoop in Brugge heel Europa kwetsbaar maakt.