De fraaie BMW ging helemaal verloren bij de brand op de parking aan de rand van het Vierkavenbos in Moorslede.
Volledig scherm
De fraaie BMW ging helemaal verloren bij de brand op de parking aan de rand van het Vierkavenbos in Moorslede. © Hans Verbeke

Unieke BMW uitgebrand, twee dagen na keuring met perfect resultaat: “Dit doet veel pijn”

MoorsledeEen jongeman uit Moorslede moest zaterdagavond machteloos toekijken hoe op de parking van het Vierkavenbos zijn fraaie BMW verteerd werd door vlammen. “Meer dan wegrennen, kon ik niet doen”, zegt de ontgoochelde eigenaar. “Ik snap het niet: mijn wagen was nog maar net gekeurd.”

  1. REPORTAGE. Stichter Geert keert na 20 jaar, en net voor het legendarisch café sluit, nog één keer terug naar De Verlichte Geest: “Om binnen te raken moest je over een stapel rugzakken klauteren”
    PREMIUM
    Roeselare

    REPORTAGE. Stichter Geert keert na 20 jaar, en net voor het legenda­risch café sluit, nog één keer terug naar De Verlichte Geest: “Om binnen te raken moest je over een stapel rugzakken klauteren”

    Minder dan een maand heeft De Verlichte Geest nog vooraleer de iconische rock- en metalkroeg na bijna 30 jaar de deuren moet sluiten langs de Roeselaarse Middenstraat. Wij wisten founding father Geert Hiroux, die het café in 1995 opende en in 2003 overliet, nog één keer te strikken voor een babbel aan de toog. Dat het ophalen van herinneringen naar meer smaakt voor Geert, ontdek je hier. Want in primeur verklapte hij ons een bijzonder leuk nieuwtje voor iedereen die De Verlichte Geest in het hart draagt.