Vanuit de Kleppestraat of Dennenlaan is het verboden een deel van de Sperredreef in te rijden
Volledig scherm
Vanuit de Kleppestraat of Dennenlaan is het verboden een deel van de Sperredreef in te rijden © DBEW

Petitie tegen proefproject éénrichtingsverkeer in deel Sperrendreef, “het gaat niet om een klacht van één inwoner maar van verschillende inwoners en dus moeten we iets ondernemen”

DadizeleIn een deel van de Sperredreef in Dadizele loopt er tot eind december een proefproject met eenrichtingsverkeer. Het zorgt voor verdeeldheid bij de inwoners. De tegenstanders dienden bij het gemeentebestuur een petitie met bijna veertig handtekeningen in. “De mensen reageren voorbarig”, reageert schepen van Mobiliteit Jürgen Deceuninck (STERK). “De ene wil éénrichtingsverkeer, de andere dan weer niet. We gaan alles afwachten en evalueren.”

 1. Rap op Stap zoekt vrijwilliger
  Roeselare

  Rap op Stap zoekt vrijwilli­ger

  VOC Opstap, de vzw die ondersteuning biedt op vlak van vrije tijd, zoekt een vrijwilliger die bereid is een handje te helpen in het Rap Op Stap-kantoor. Dat is een laagdrempelig reiskantoor voor mensen met een beperkt budget. Als vrijwilliger is het je taak om samen met de klant een vakantie, daguitstap of concert in te plannen. Wil jij mensen aan een onvergetelijke vakantie helpen? Ben je wat vaardig met computers? Help je graag mensen? Dan ben jij de geknipte vrijwillige. Interesse? Mail charlotte.devlieger@vocopstap.be of bel naar 051/ 20.65.59.
 1. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen

 2. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?