Houten planken naast muur vatten vuur tijdens barbecue
Volledig scherm
Houten planken naast muur vatten vuur tijdens barbecue © Alexander Haezebrouck

Houten planken naast muur vatten vuur tijdens barbecue

Langs de Remi Dewittestraat in het centrum van Dadizele brak zateragavond omstreeks 19.30 uur vuur uit aan een woning. 

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Buurvrouw (37) blijft na 2 jaar onschuld voor brandstichting op Biezenhof uitschreeuwen: “Waar rook is, is vuur. Waar Evy is, is brand”
  PREMIUM
  Roeselare

  Buurvrouw (37) blijft na 2 jaar onschuld voor brandstich­ting op Biezenhof uitschreeu­wen: “Waar rook is, is vuur. Waar Evy is, is brand”

  “Waar rook is, is vuur. Waar Evy is, is brand.” Voor de openbare aanklager is het zo klaar als een klontje dat een 37-jarige vrouw uit Roeselare verantwoordelijk is voor een brand waarbij op 26 juli 2020 het appartement van haar buurman in de vlammen opging. Ze liep de voorbije 15 jaar immers al twee eerdere veroordelingen voor brandstichting op. “Maar deze keer heeft het parket het bij het foute eind”, zo klonk advocaat Filip De Reuse overtuigd. De vrouw riskeert voor de rechtbank dit keer wel 6 jaar effectieve celstraf.
 1. Oden aan Wielergoden met cartoons, gedichten en anekdotes van 37 renners en ex-renners voor slechts twintig euro: “De prijs wilden we bewust laagdrempelig houden”
  TIELT/HOOGLEDE/MOORSLEDE

  Oden aan Wielergo­den met cartoons, gedichten en anekdotes van 37 renners en ex-ren­ners voor slechts twintig euro: “De prijs wilden we bewust laagdrempe­lig houden”

  Met ‘Oden aan Wielergoden’ verscheen een nieuw boek. De drie auteurs brengen cartoons, gedichten en anekdotes over die wielergoden. Zoals drievoudig wereldkampioen Peter Sagan die na zijn zege solo in Parijs-Roubaix ’s morgens om vier uur ladderzat naar zijn kamer in Hotel Mercure in Roeselare trok, een uur later een hamburger at en enkele uren al ging losrijden.