De vestiging van Milcobel in Moorslede.
Volledig scherm
De vestiging van Milcobel in Moorslede. © BELGA

Geblokkeerde Milcobel-kaas mag weer naar de winkels, geen listeria gevonden in kaas die fabriek al had verlaten

MoorsledeGoed nieuws bij Milcobel. Vanaf komende maandag mogen de kazen die al enkele weken geblokkeerd waren in het bedrijf, na de vaststelling van een listeriabesmetting, weer geleverd worden. Er werd geen listeria gevonden in de kazen die de consument hebben bereikt.

 1. Na 2,5 jaar sluiting: vanaf dinsdag eindelijk weer pintje in cafetaria Sportoase Schiervelde
  PREMIUM
  Roeselare

  Na 2,5 jaar sluiting: vanaf dinsdag eindelijk weer pintje in cafetaria Sportoase Schiervel­de

  Eindelijk! 2,5 jaar nadat de cafetaria in Sportoase Schiervelde de deuren sloot, kan je er vanaf dinsdag 5 juli opnieuw terecht voor een verfrissend drankje of een smakelijke hap na het zwemmen. Jens Brysse (32) en Bieke Vancoillie (29) die ondertussen al zes jaar café St. Georges aan het Roeselaarse Stationsplein uitbaten, steken nu ook hun schouders onder O Brasserie. “We begrepen zelf niet dat een zaak met zoveel potentieel zo lang leeg stond”, zeggen ze.
 2. Vrouw (50) met ziekelijke drang steelt tientallen kerkhofspullen: “Het leek wel de grot van Ali Baba bij de huiszoeking”
  PREMIUM
  Wevelgem/Menen/Dadizele

  Vrouw (50) met ziekelijke drang steelt tientallen kerk­hofspul­len: “Het leek wel de grot van Ali Baba bij de huiszoe­king”

  Een vrouw uit Wevelgem heeft toegegeven dat ze verantwoordelijk is voor de diefstal van tientallen ornamenten, bloemstukjes en persoonlijke voorwerpen op de begraafplaatsen van Wevelgem, Menen en Dadizele. “Het gaat om spullen met vaak een grote emotionele waarde die mensen achterlaten voor een dierbare overledene”, klinkt het bij de politie. “Van veel teruggevonden voorwerpen zoeken we de eigenaar(s) nog. Daarom ontwikkelden we een website waarmee we dat wel hopen te doen.”