Moorslede - wegen- en rioleringswerken in de Roeselaarsestraat

burgemeester Ward Vergote & schepen van openbare werken Geert Vanthuyne
Volledig scherm
Moorslede - wegen- en rioleringswerken in de Roeselaarsestraat burgemeester Ward Vergote & schepen van openbare werken Geert Vanthuyne © Joke Couvreur

Burgemeester Ward Vergote: “We gaan voor een ongeziene communicatie rond dit project”

In verschillende fasen vinden in een lange periode van ruim twee jaar wegen- en rioleringswerken in de drukke Roeselaarsestraat in Moorslede plaats. De werken worden uitgevoerd door Penninck Aannemingen uit Roeselare. Het gemeentebestuur zet maximum in op de communicatie. “Ik heb me voorgenomen dat iedere inwoner die met de werken wordt geconfronteerd volledig op de hoogte zal zijn van de vooruitgang van deze werken”, aldus burgemeester Ward Vergote (Visie). “We gaan dus voor een ongeziene communicatie rond dit project.”

0 reacties

 1. Roeselare zet in op valvriendelijkheid tijdens Week van de Valpreventie
  Roeselare

  Roeselare zet in op valvriende­lijk­heid tijdens Week van de Valpreven­tie

  Tijdens de Week van de Valpreventie, die georganiseerd wordt van 19 tot 25 april, strijden Brussel en de vijf Vlaamse provincies tegen elkaar voor de titel van ‘Beste valpreventieprovincie van het jaar’. Ook stad Roeselare doet mee. Jij kan een duit in het zakje doen door deel te nemen aan de Kromme Wandeling of de Duizendzinnenwandeling. Onderweg zoek je plaatsen waar mensen kunnen struikelen. Vervolgens vul je het online document in op www.roeselare.be en voeg je een foto toe. Met deze informatie gaat de stad aan de slag, want iedereen moet zich veilig kunnen verplaatsen.
 2. Broers nemen roer over in Belisol showrooms in Ieper en Roeselare: “We zijn een zeer complementair team”
  Roeselare/Ieper

  Broers nemen roer over in Belisol showrooms in Ieper en Roeselare: “We zijn een zeer complemen­tair team”

  Arno en Gil Bouvry staan sinds 1 april aan het roer van de Belisol showrooms in Roeselare en Ieper en tonen zich uiterst ambitieus. De twee broers zijn vastberaden om zowel op korte als lange termijn beide filialen ‘top of mind’ te houden wanneer er in beide regio’s over ramen en deuren wordt gesproken. Dit willen ze onder meer bereiken met een goeie interne sfeer waar een chief happiness officer voor moet zorgen en een nieuwbouw in Roeselare.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"