Het voltallig schepencollege met zittend van links naar rechts: Geert Vanthuyne, burgemeester Ward Vergote en eerste schepen Sherley Beernaert. Rechtstaand van links naar rechts Nessim Ben Driss, Benedikt Valley en Jürgen Deceuninck
Volledig scherm
PREMIUM
Het voltallig schepencollege met zittend van links naar rechts: Geert Vanthuyne, burgemeester Ward Vergote en eerste schepen Sherley Beernaert. Rechtstaand van links naar rechts Nessim Ben Driss, Benedikt Valley en Jürgen Deceuninck © Joke Couvreur

Burgemeester kreeg vaccin maar weigert te zeggen waar en wanneer: “Als u voor uw beurt werd gevaccineerd en drie à vier maanden hebt gelogen, dan wordt uw positie onhoudbaar”

MOORSLEDEIn een toegevoegd agendapunt aan de dagorde van de online gemeenteraad in Moorslede wilde de voltallige oppositie van PRO-N-VA en Groep a van het voltallige schepencollege - na eerder al in februari - opnieuw weten of ze reeds hun vaccin tegen het coronavirus kregen. Hierbij werden burgemeester Ward Vergote en zijn partijgenoot schepen Geert Vanthuyne (Visie) geviseerd. De burgemeester gaf aan dat hij zijn vaccin kreeg maar wil niet zeggen waar en wanneer. Geert Vanthuyne zwaait met het medisch geheim.

  1. Burger King opent op 5 april de deuren op plek waar Donald Muylle ooit woonde: “Wij maken úw burgers in Roeselare”

    Burger King opent op 5 april de deuren op plek waar Donald Muylle ooit woonde: “Wij maken úw burgers in Roeselare”

    Burger lovers uit Roeselare en omstreken kunnen beginnen aftellen. Volgende week woensdag, 5 april, opent Burger King de deuren langs de Brugsesteenweg, op de plaats waar vroeger de villa van de bekende keukenbouwer Donald Muylle stond. “Onze gemotiveerde medewerkers staan nu al klaar om het beste van zichzelf te geven”, zegt franchisenemer Piet Cremers die ons verklapte dat de hamburgerketen tal van acties in petto heeft naar aanleiding van de opening.
    Roeselare