De leden van Vrouw & Maatschappij Mol trokken vrijdag naar het station voor de witte lintjesactie.
Volledig scherm
De leden van Vrouw & Maatschappij Mol trokken vrijdag naar het station voor de witte lintjesactie. © Vrouw & Maatschappij

Witte lintjes vragen aandacht voor impact van huishoudelijk geweld op kinderen: “Elk kind moet geweldloos kunnen opgroeien”

MolDe leden van Vrouw & Maatschappij Mol waren vrijdag al vroeg uit de veren. Tussen 6 en 8 uur ‘s ochtends vroegen ze aan het station aandacht voor de gevolgen van intrafamiliaal geweld voor kinderen aan de hand van witte lintjes en flyers. “Huishoudelijk geweld blijft vandaag de dag nog steeds te veel onder de radar”, zegt voorzitter Ann Smeyers.

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.