De wekelijkse dinsdagmarkt in Mol.
Volledig scherm
De wekelijkse dinsdagmarkt in Mol. © Gemeente Mol

Win trolley vol marktproducten op dinsdagmarkt

MolWie deze maand naar de markt trekt, valt misschien wel in de prijzen. Het gemeentebestuur heeft namelijk een eindejaarsactie op touw gezet om de wekelijkse dinsdagmarkt een extra stimulans te geven.

 1. RedAnt Racing met Tom Boonen naar podium in Dubai
  AUTOSPORT

  RedAnt Racing met Tom Boonen naar podium in Dubai

  Het internationale circuitseizoen 2022 is op gang geschoten met de 17de editie van de 24 uur van Dubai, de eerste manche ook van de internationaal vermaarde 24H Series, die later dit jaar ook onder meer Spa, Barcelona en Hockenheim aandoet. Voor RedAnt Racing was het een première, want de Belgische formatie van de familie Redant stond voor het eerst aan de start van een wedstrijd uit de 24H Series en deed het prima in Dubai.
 2. Vier Georgiërs riskeren celstraf voor reeks winkeldiefstallen: “Gevangenis in België? Dat is vakantie met gratis eten en drinken”
  Arendonk/Herentals

  Vier Georgiërs riskeren celstraf voor reeks winkeldief­stal­len: “Gevangenis in België? Dat is vakantie met gratis eten en drinken”

  Vier mannen van Georgische afkomst, waarvan er twee in het asielcentrum in Arendonk verblijven, riskeren een gevangenisstraf tot 25 maanden voor een hele reeks winkeldiefstallen. Het zou gaan om een bende van zes personen waarvan er uiteindelijk vier geïdentificeerd werden. De bende pleegde over heel het land diefstallen in winkels van Colruyt.