Valerie in de nieuwe pop-up van haar webwinkel Josephine.
Volledig scherm
PREMIUM
Valerie in de nieuwe pop-up van haar webwinkel Josephine. © Liese Demeulenaere

Webwinkel Josephine nu ook voor vrouwen met maatje meer: “Vraag naar stijlvolle plussizekledij is enorm groot”

Mol/BalenNog tot en met eind januari kan je in het voormalige pand van Favori Fashion kennismaken met Josephine, de online kledingwinkel van de Balense Valerie Verheyden (30). Het is al de tweede pop-up van de webwinkel, die sinds kort ook over een uitgebreid aanbod plussizekledij beschikt. “Niet makkelijk om te vinden, maar de appreciatie van de klanten is dat allemaal waard”, zegt Valerie.

  1. Vier Georgiërs riskeren celstraf voor reeks winkeldiefstallen: “Gevangenis in België? Dat is vakantie met gratis eten en drinken”
    Arendonk/Herentals

    Vier Georgiërs riskeren celstraf voor reeks winkeldief­stal­len: “Gevangenis in België? Dat is vakantie met gratis eten en drinken”

    Vier mannen van Georgische afkomst, waarvan er twee in het asielcentrum in Arendonk verblijven, riskeren een gevangenisstraf tot 25 maanden voor een hele reeks winkeldiefstallen. Het zou gaan om een bende van zes personen waarvan er uiteindelijk vier geïdentificeerd werden. De bende pleegde over heel het land diefstallen in winkels van Colruyt.