Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Vrouw (77) in ziekenhuis na brutale straatroof op klaarlichte dag

Mol/BalenEen 77-jarige vrouw uit Balen is het slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof in Mol. Twee jonge mannen rukten met geweld haar handtas af. Het slachtoffer kwam ten val en is gewond opgenomen in het ziekenhuis.

 1. Tienduizend bezoekers feesten alsof hun leven er van afhangt op eerste dag van Legacy Festival: “Geen idee hoe de organisatie het klaarspeelt, altijd weer die stralende zon!”
  Mol

  Tiendui­zend bezoekers feesten alsof hun leven er van afhangt op eerste dag van Legacy Festival: “Geen idee hoe de organisa­tie het klaar­speelt, altijd weer die stralende zon!”

  Het Legacy Festival kon het niet beter getroffen hebben. Na een grijze en eerder kille voormiddag trok de hemel zaterdag iets na het middaguur helemaal open om plaats te maken voor een heerlijk zomers zonnetje. Tienduizend festivalgangers zakten zaterdag af naar het Zilvermeer, en of ze er een feestje van maakten...
 2. Tieners riskeren vier jaar cel voor gewapende overval op frituur ‘t Patattenhuisje: “Daders werden agressief en dreigden uitbater neer te steken met een mes”
  PREMIUM
  Mol

  Tieners riskeren vier jaar cel voor gewapende overval op frituur ‘t Patatten­huis­je: “Daders werden agressief en dreigden uitbater neer te steken met een mes”

  Twee tieners uit Mol riskeren 4 jaar achter de tralies te vliegen nadat ze samen met een minderjarige kompaan frituur ’t Patattenhuisje in Mol-Achterbos hebben overvallen. Ze bedreigden de uitbater met een mes en een pistool. Ze kwamen als minderjarigen al in aanraking met de jeugdrechtbank, onder andere voor poging doodslag. “Meteen als ze meerderjarig zijn, geven ze ook hier hun naamkaartje af. Dit is zeer verontrustend”, zegt de openbare aanklager.