De vrouw werd aangereden door een oldtimer.
Volledig scherm
De vrouw werd aangereden door een oldtimer. © Peter Vanderveken

Vrouw (74) aangereden tijdens wandeling met hond: slachtoffer zwaargewond, hond overleeft het niet

Een 74-jarige vrouw uit Mol is zaterdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op het kruispunt van Donk (N18) en de Maria Gorettistraat. De vrouw was met haar hond vanuit de zijstraat gekomen en was het zebrapad overgestoken. Daar werd ze opgeschept door een oldtimer die in de richting van Dessel reed.  

11 reacties

 • Ulra Cran

  2 jaar geleden
  Het was op het zebrapad Elias. Hoe duidelijker moet het voor je zijn? Typisch weer, mensen kunnen steeds minder fatsoenlijk rijden. Houden zich nergens meer aan.
 • Elias Van Tommen

  2 jaar geleden
  Weer typisch eh Dieter, niet nadenken gewoon wat je ziet direct vertalen .... Ik heb ook een uitgebouwde wagen met aangepaste zetels en geluid dus dan ben je automatisch de dader natuurlijk ... Staat niets over de feiten bij dus hou uw persoonlijke maar bij. Btw oldtimer of mx-5? Klopt wel niet
 • Patje Nobody

  2 jaar geleden
  Beste Dieter, Jij was erbij? Niet te vlug oordelen aub. Mensen met een oldtimer rijden meestal voorzichtiger omdat ze heel veel geld en uren in hun hobby steken. Sterkte aan beide partijen.
 • Dieudonné De Decker

  2 jaar geleden
  Dieter, een beetje nadenken kan geen kwaad. Deze bestuurder kan perfect de snelheidslimieten respecteren op de openbare weg. U heeft geen kennis van de feiten, dus uw "Johnny"opmerking is zeer ongepast.
 • Dieter Ruelle

  2 jaar geleden
  Rolkooi, kuipzetels, grotere intercooler, riempje voor op circuit getrokken te worden als er panne is. Hij zal de snelheidslimiet gerespecteerd hebben onze vriend. Ik hoop dat ze mag herstellen en niet teveel verdriet zal hebben dat een "jhonny" haar lieve viervoeter heeft doodgereden.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 1. INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”
  PREMIUM
  Lichtaart

  INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”

  “Michelin-inspecteurs zijn kenners, in tegenstelling tot sommige foodbloggers. Zij breken restaurants af om zelf in de kijker te staan, maar beseffen niet hoeveel pijn dat kan doen”, stelt chef-kok Carl Wens. Van de 30 jaar dat De Pastorie in Lichtaart al bestaat, prijkt het er 17 in de vermaarde gids – die maandag opnieuw sterren uitdeelt. Met Carl blikken we vooruit op de culinaire hoogdag, en op wat verder in de toekomst. “Toen onze zoon Wout vertelde hij dat ons wou opvolgen: dat gaf een enorme boost.”
 2. Grote politiemacht valt binnen in café en vindt... niets: "Maar ondertussen is onze goede naam wel bezoedeld”
  Mol

  Grote politie­macht valt binnen in café en vindt... niets: "Maar ondertus­sen is onze goede naam wel bezoedeld”

  De lokale politie en de douane zijn zaterdagnacht binnengevallen in café 't HerenHuys op het Rondplein. Met man en macht zochten ze naar drugs, maar uiteindelijk konden ze niets vinden en dropen ze weer af. Het kwaad was echter al geschied: de goede reputatie van 't HerenHuys is door het slijk gehaald. “Het was precies alsof wij grote criminelen waren, maar wij hebben absoluut niks te verbergen”, zegt Heidi van 't HerenHuys.