De vrouw werd aangereden door een oldtimer.
Volledig scherm
De vrouw werd aangereden door een oldtimer. © Peter Vanderveken

Vrouw (74) aangereden tijdens wandeling met hond: slachtoffer zwaargewond, hond overleeft het niet

Een 74-jarige vrouw uit Mol is zaterdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op het kruispunt van Donk (N18) en de Maria Gorettistraat. De vrouw was met haar hond vanuit de zijstraat gekomen en was het zebrapad overgestoken. Daar werd ze opgeschept door een oldtimer die in de richting van Dessel reed.  

11 reacties

 • Ulra Cran

  1 jaar geleden
  Het was op het zebrapad Elias. Hoe duidelijker moet het voor je zijn? Typisch weer, mensen kunnen steeds minder fatsoenlijk rijden. Houden zich nergens meer aan.
 • Elias Van Tommen

  1 jaar geleden
  Weer typisch eh Dieter, niet nadenken gewoon wat je ziet direct vertalen .... Ik heb ook een uitgebouwde wagen met aangepaste zetels en geluid dus dan ben je automatisch de dader natuurlijk ... Staat niets over de feiten bij dus hou uw persoonlijke maar bij. Btw oldtimer of mx-5? Klopt wel niet
 • Patrick Nys

  1 jaar geleden
  Beste Dieter, Jij was erbij? Niet te vlug oordelen aub. Mensen met een oldtimer rijden meestal voorzichtiger omdat ze heel veel geld en uren in hun hobby steken. Sterkte aan beide partijen.
 • Dieudonné De Decker

  1 jaar geleden
  Dieter, een beetje nadenken kan geen kwaad. Deze bestuurder kan perfect de snelheidslimieten respecteren op de openbare weg. U heeft geen kennis van de feiten, dus uw "Johnny"opmerking is zeer ongepast.
 • Dieter Ruelle

  1 jaar geleden
  Rolkooi, kuipzetels, grotere intercooler, riempje voor op circuit getrokken te worden als er panne is. Hij zal de snelheidslimiet gerespecteerd hebben onze vriend. Ik hoop dat ze mag herstellen en niet teveel verdriet zal hebben dat een "jhonny" haar lieve viervoeter heeft doodgereden.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing