Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © TVA

Vooruit betreurt communicatie rond rioleringswerken op Ginderbuiten: “Werken werden slechts twee weken op voorhand gecommuniceerd”

molOppositiepartij Vooruit uit bedenkingen over de volgens hen gebrekkige communicatie die is gevoerd over de werken in Ginderbuiten (N103) in Mol, die weldra van start gaan. Op de komende gemeenteraad van maandagavond zal Vooruit het gemeentebestuur ook vragen bijkomende maatregelen te nemen om de situatie de komende weken leefbaar te maken voor de buurtbewoners en de handelszaak die getroffen is.

  1. Vier kittens gedumpt in doos aan Ring van Mol: “Nog een paar uur langer in die hitte hadden ze niet overleefd”
    Mol

    Vier kittens gedumpt in doos aan Ring van Mol: “Nog een paar uur langer in die hitte hadden ze niet overleefd”

    Terwijl menig Mollenaar afgelopen donderdag verkoeling zocht in het verfrissende water van het gemeentelijk zwembad, vochten vier kittens even verderop voor hun leven in de zinderende hitte. Op het kruispunt van de Sint-Janstraat en het Heipad, vlak naast de Molse ring, waren ze door hun eigenaar voor dood achtergelaten in een kartonnen doos. Een voorbijganger merkte hen op en schakelde meteen Poezencentrale Mol in om de diertjes te redden. “Hun buikjes stonden bol van de wormen”, zucht Stephanie Loomans van Poezencentrale Mol.