Hannesblok in Mol-Achterbos.
Volledig scherm
Hannesblok in Mol-Achterbos. © Google Street View

Voormalige voetbalterreinen Steenweg Sport worden verkaveld

MolTwee oude voetbalterreinen van club Steenweg Sport op de hoek van Hannesblok en Rollekens worden mogelijk verkaveld. Een projectontwikkelaar wil er 28 bouwkavels en een nieuwe weg realiseren.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Heilig Hartziekenhuis versterkt samenwerking met patiëntenverenigingen en zelfhulpgroepen: “De patiënt moet het middelpunt van de zorg zijn”

  Heilig Hartzieken­huis versterkt samenwer­king met patiënten­ver­e­ni­gin­gen en zelfhulp­groe­pen: “De patiënt moet het middelpunt van de zorg zijn”

  Het Heilig Hartziekenhuis heeft een eerste belangrijke stap gezet om een zogenaamd ‘zelfhulpvriendelijk ziekenhuis’ te worden. Donderdag heeft de zorginstelling namelijk officieel aangekondigd haar bestaande samenwerking met verschillende patiëntenverenigingen en zelfhulpgroepen duurzaam te verankeren en nog verder uit te breiden. “Vooral voor patiënten zonder netwerk betekenen lotgenotengroepen een nieuwe start.”
  Mol
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.