De vrijwilligers van Ons Huis in Mol
Volledig scherm
De vrijwilligers van Ons Huis in Mol © Gemeente Mol

Vierdewereldwerking Ons Huis organiseert interactieve wandeling rond armoede en uitsluiting

MolOp zondag 17 oktober zet vierdewereldwerking Ons Huis de deuren open voor de Werelddag van Verzet tegen Extreme Armoede. De vrijwilliger tonen je met plezier de verbouwingswerken van het afgelopen jaar en nemen je mee op de interactieve wandeling ‘Doolhof’ die aandacht vraagt voor armoede en focust op participatie.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Joep Hakkens en Witgoor boeken tweede zege op rij: “Bevestigen is altijd leuk”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Joep Hakkens en Witgoor boeken tweede zege op rij: “Bevestigen is altijd leuk”

  Derdenationaler Witgoor heeft tegen Sint-Lenaarts zwaar uitgehaald. Het team van trainer Patrick Van Houdt boekte een 4-0-overwinning. Voor de geel-groenen was het van 25 september geleden dat ze voor eigen volk een driepunter mochten inschrijven. Toen won Witgoor met 3-1 tegen Lille United. Door de winst schuift Witgoor enkele plaatsen op in de stand en heeft het ineens zicht op de middenmoot. Zo snel kan het gaan.