Vorig jaar werkte Kerstmagie met voetknoppen om het kasteel tot leven te wekken, dit jaar zijn er weer acteurs.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar werkte Kerstmagie met voetknoppen om het kasteel tot leven te wekken, dit jaar zijn er weer acteurs. © Historalia

Van een boekenbeurs over sinterklaasvertelling tot kerstkoopjes: dit zijn onze weekendtips voor de Kempen

KempenNog geen plannen voor het weekend van 3 en 4 december? Er valt nochtans veel te beleven in onze ‘stille' Kempen! Met de eindejaarsperiode voor de deur kan je namelijk tal van originele kerstcadeautjes op de kop tikken en genieten van sinterklaasverhalen. Of wil je graag een Kempense auteur ontmoeten? Het kan dit weekend allemaal.

  1. Suzan & Freek, Niels Destadsbader en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”
    Hoogstraten

    Suzan & Freek, Niels Destadsba­der en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”

    De organisatoren van Grenspop hebben de line-up bekendgemaakt voor de tweede editie. Naast Margriet Hermans en Mama’s Jasje, komen ook Niels Destadsbader, Suzan & Freek en de Dinky Toys optreden. Die laatste maakt nog eens een comeback. Afsluiten doen Ilsen & Verhulst. Op de kidsdag komen Nachtwacht en Mega Mindy optreden en wordt de festivalweide omgetoverd in een speelparadijs voor kinderen. “We wilden een festival waar iedereen zich goed kan voelen”, vertelt Stephanie Cools.